Pintasuunnittelu


Pintasuunnittelu

Luo tila, joka kestää käyttöä ja katsetta.


Miksi pintasuunnittelu?

Tilojen pinnat vaikuttavat merkittävällä tavalla tilojen yleisilmeeseen ja siten viihtyvyyteen. Niillä on myös suuri merkitys tilojen käyttömukavuuden, kestävyyden, terveellisyyden ja siivouksen helppouden kannalta. Vääränlaiset pintamateriaalit voivat allergisoida, ne kuluvat nopeasti, vaurioituvat helposti ja ovat hankalia puhdistaa.

Mitä hyödyt?

Palveluni avulla saat tilaasi pinnat, jotka ovat kestäviä, kauniita, miellyttäviä koskettaa ja helppoja puhdistaa sekä ylläpitää, eivätkä allergisoi tai haihduta huonetilaan terveydelle haitalllisia kaasumaisia komponentteja. Valitsemani vastuullisesti tuotetut ja valitut pintamateriaalit eivät myöskään tarpeettomasti kuormita luontoa.


Palvelun Sisältö

Pintasuunnittelupalvelussa valitsen harkiten tilan käyttötarkoitukseen soveltuvat lattioiden, seinien ja kattojen materiaalit sekä värit niin, että suunniteltava tila kestää kriittistäkin katsetta, kosketusta ja ajan hammasta.

Toimitettavat dokumentit

Pintasuunnittelun tuloksena saat A4-kokoiset huonekortit, jotka sisältävät tiedot lattian, seinien ja katon pintamateriaaleista, pintojen värisävyt ja materiaalit käsittelyineen sekä tiedot toimittajista tai hankintapaikoista.